stílus az online megbeszélésen

Meztelen a király!

Hatodik hete egy adventi kalendárium szerű formátumban látom a kollégáim, ügyfeleim a gyerekeim tanárait és a saját egyetemi  osztálytársaim, a szüleimről nem is beszélve. Ez a kép például egy sikeres online vizsga után készült rólunk. 

Jó ez a home office, mert egész nap tréning nadrágban ücsöröghetek és még egy videós belejentkezésre sem kell nagyon átöltöznöm. Bizonyára nem én vagyok az egyetlen akinek 3 napig ugyanabban a melegítőben mozog akár éjjel-nappal. Ami azt is jelenti, hogy nyaktól felfelé nem igazán követjük a smart causal – vagyis laza elegáns irodai trendet. Hiszen csak válltól felfelé látszódunk, pont mint a híradósok. Így ki tudja mi visel a másik…

Annak érdekében, hogy ne arra gondoljon a beszélgető partnerünk, hogy miben vagyunk nyaktól lefelé, legyünk stílusosak nyaktól felfelé! Tűnjünk ki az alsógatyás, tréninges tömegből!

forrás: amazon.com

Az utóbbi megbeszéléseim magyar alkotók egyedi ékszereivel teszem színesebbé

Két Eszter közül az egyikünk DeLine Swarowski kristályos kék, piros nyakéket vett fel. Másikunk pedig egy ízzig piros, tűzzománc gyűrű, fülbevaló kollekcióban van.  

Fehér blúzzal, akár fekete garbóval rendkívül stílusos ez a piros kerámia gyöngyökből készült Ottmár Dóra nyakék. Akár saját magad is összeállíthatod a színeket!   

... a fenntarthatósság jegyében újrahasznosított fából készült medált viseletem a minap

Erzsivel is arról beszélgettünk, hogy szerencsére az online világban sem kell lemondanunk a színekről. Ő a kreatív coach karrierje mellett ékszertervező is így pontosan tudja, hogy egy online üzleti megbeszélésre milyen ékszer passzol: 

“A kedvenc részem, hogy megkomponálhatom a ruhámmal harmonizáló ékszer mellett a virtuális hátteret is, ami segít abban. hogy magabiztos legyek személyes jelenlét híján is. Általában az éppen aktuális meetingre vagy workshopra a legfrissebb ékszert veszem fel, ami nem rég készült, mert ilyenkor még nagyon mozgat, hogy mivel lehet jól kombinálni. Alkotás közben teljesen más dolgok járnak a fejemben, ezért az ékszer ilyenkor van „bevetésen”. Ekkor azt is tesztelem, mennyire kényelmes, ha fülhallgatóval dolgozom, nem akad-e bele vagy nem ad-e ki számomra zavaró zörejt. Ezek új szempontok, amikre eddig egyáltalán nem kellett figyelnem.”

Erzsi a saját készítésű ásványos fülbevalóját hordta a beszelégetés alatt.

Ezeket az ékszereket akár online akár előben saját magad is elkészítheted egy workshopon. 

stílus az online megbeszélésen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top